🔥 ADUCKTIVE SPICY SALTED EGG CORNFLAKES & ORIGINAL SALTED EGG CORNFLAKES 220GM
0   Sold
No Rating Yet
RM15.00 - RM15.00
Cashback
RM0.00
Referral Bonus
RM1.50
Group Bonus
Up To RM0.00
Quantity
- +

10 Available
Bullmart Guarantee
5 Days Return
100% Authentic
Affiliate @ JaJan_Factory
Products:
8
Rating:
No Rating Yet
Joined:
1 month ago
Product Specification
Product Descriptions

ADUCKTIVE SALTED EGG CORNFLAKES SPICY & ORIGINAL

Ramuan Asas:
- Premium Cornflakes
- Butter / Mentega
- Salted Egg Yolk / Telur Masin
- Sugar / Gula
- Curry Leaves / Daun Kari

Berat: 220g / balang

✅ Produk Muslim
❌ Tanpa Bahan Pengawet
❌ Tanpa Pewarna & Perisa Tambahan

Bayangkan korang dapat layan kerangupan premium Cornflakes dengan rasa masin-masin manis dan rasa kari daripada Aducktive ni sambil-sambil korang study atau layan movie, ya ampun sedapnyaaa 😋🤤

✅ Apa beza balang merah & kuning?
Haa balang merah tak pedas! Tak ada cili langsung. Sesuai sangat untuk yang tak makan pedas terutamanya kanak-kanak!
Balang kuning pulak ada cili padi! Sesuai untuk peminat tegar makanan pedas! Makan pedas-pedas sambil menikmati kerangupan daripada premium Cornflakes tu, sedar-sedar dah habis sebekas! Perhh, memang layan habis!

Tak sabar kan nak tunggu Aducktive ni, 2 balang rm30 je tau! Jom add to cart sekarang‼️

✅ Haa korang GengSpicy ke GengOri?
Tak kisah pun Spicy or Ori, let's get Aducktive-addicted together!! 🤤
Peminat Aducktive wajib try dua-duaaaa 😍

Product Ratings

No Rating Yet

🔥 ADUCKTIVE SPICY SALTED EGG C...

Store
Chat

RM15.00 - RM15.00
Cashback
RM0.00
Referral Bonus
RM1.50
Group Bonus
Up To RM0.00
🔥 ADUCKTIVE SPICY SALTED EGG CORNFLAKES & ORIGINAL SALTED EGG CORNFLAKES 220GM
No Rating Yet
  (0 Sold)
Shipping Information
Variation  2 Flavor
Please Select Variation
Product Specification
Rating & Reviews (0)
No Rating Yet
Product Details

ADUCKTIVE SALTED EGG CORNFLAKES SPICY & ORIGINAL

Ramuan Asas:
- Premium Cornflakes
- Butter / Mentega
- Salted Egg Yolk / Telur Masin
- Sugar / Gula
- Curry Leaves / Daun Kari

Berat: 220g / balang

✅ Produk Muslim
❌ Tanpa Bahan Pengawet
❌ Tanpa Pewarna & Perisa Tambahan

Bayangkan korang dapat layan kerangupan premium Cornflakes dengan rasa masin-masin manis dan rasa kari daripada Aducktive ni sambil-sambil korang study atau layan movie, ya ampun sedapnyaaa 😋🤤

✅ Apa beza balang merah & kuning?
Haa balang merah tak pedas! Tak ada cili langsung. Sesuai sangat untuk yang tak makan pedas terutamanya kanak-kanak!
Balang kuning pulak ada cili padi! Sesuai untuk peminat tegar makanan pedas! Makan pedas-pedas sambil menikmati kerangupan daripada premium Cornflakes tu, sedar-sedar dah habis sebekas! Perhh, memang layan habis!

Tak sabar kan nak tunggu Aducktive ni, 2 balang rm30 je tau! Jom add to cart sekarang‼️

✅ Haa korang GengSpicy ke GengOri?
Tak kisah pun Spicy or Ori, let's get Aducktive-addicted together!! 🤤
Peminat Aducktive wajib try dua-duaaaa 😍

From Same Shop
Similar Product
Similar Product

No Product Found

You May Also Like
0
Chat
Welcome to Chats.
Chat

Please login to view your chat list.