🔥 Rempah Instant Oden Viral by CekYana 🔥
0   Sold
No Rating Yet
RM15.00 - RM15.00
Cashback
RM0.00
Referral Bonus
RM1.50
Group Bonus
Up To RM0.00
Quantity
- +

25 Available
Bullmart Guarantee
5 Days Return
100% Authentic
Affiliate @ JaJan_Factory
Products:
8
Rating:
No Rating Yet
Joined:
1 month ago
Product Specification
Product Descriptions

🔥 REMPAH ODEEN VIRAL BY CEKYANA 🔥
SLUUURRPPP!!! SEKALI MAKAN SEPAKET TAK CUKUP 😱

Rempah Odeen ni ada 4 pilihan perisa tau untuk memenuhi kehendak selera semua 😍
- Original
- Extra Hot & Spicy
- Kimchi
- Steambot

Rempah odeen viral ini telah diolah mengikut citarasa masyarakat Melayu di mana terbukti keenakkannya.

Rasanya yang masam, masin dan manis begitu sesuai dengan citarasa orang Melayu. 😍

Hanya dengan sepaket rempah odeen ni, anda dah boleh dapat 500g kuah odeen tau ‼️ Jimat keee jimat sangattt?

🍲Sesuai untuk ibu bapa yang sibuk seharian
🍲Instant way - Mudah disediakan dan tidak memerlukan masa yang lama untuk memasak.
🍲Jimat Wang - DIY makan makan steamboot sendiri. Just beli frozen food je.
🍲Rasa sedap confirm anda puas hati. Boleh try place order sepaket dulu

Selain steamboat, rempah Odeen Cek Yana ni boleh buat macam-macam menu lagi tau.

Shell out boleh, perapan utk lauk bakar-bakar pun boleh.

Nak tau sedap ke tak, cer try. Hihi

Ramuan Rempah:

Garam,Cili Api,Serai,Daun Ketumbar,Minyak Sayuran(Minyak Sawit), Tepung Gandum,Sos Ikan, Mengandungi Yis Estrak, (Asid Sitrik)Pengawal Asid sebagai kondisioner makanan yang dibenarkan, Gula dan Serbuk Bawang.

Berat Bersih: 50 g

Cara Cara Penyediaan:

1. Masukkan air 500ml ke dalam periuk
2. Masukkan sepeket rempah Odeen Viral
3. Jika rasa terlalu pekat boleh adjust air (masukkan 1 liter air pon OK juga tau). Boleh adjust ikut selera masing2.
4. Kacau sehingga mendidih
5. Masukkan bahan bahan steamboat
6. Nak sedap lagi masukkan Meggi (pergh rasa dia sedap. Tak ada maggi, boleh letak mee kuning yang sudah dicelur pon okey juga.)
7. Boleh dihidangkan

Cara penyediaan akan turut disertakan sekali pada packaging produk, so jangan risau kalau tak tahu cara. Lepasni dah pandai lah buat odeen sendiri! Hihi 😍

Product Ratings

No Rating Yet

🔥 Rempah Instant Oden Viral by...

Store
Chat

RM15.00 - RM15.00
Cashback
RM0.00
Referral Bonus
RM1.50
Group Bonus
Up To RM0.00
🔥 Rempah Instant Oden Viral by CekYana 🔥
No Rating Yet
  (0 Sold)
Shipping Information
Variation  2 Flavor
Please Select Variation
Product Specification
Rating & Reviews (0)
No Rating Yet
Product Details

🔥 REMPAH ODEEN VIRAL BY CEKYANA 🔥
SLUUURRPPP!!! SEKALI MAKAN SEPAKET TAK CUKUP 😱

Rempah Odeen ni ada 4 pilihan perisa tau untuk memenuhi kehendak selera semua 😍
- Original
- Extra Hot & Spicy
- Kimchi
- Steambot

Rempah odeen viral ini telah diolah mengikut citarasa masyarakat Melayu di mana terbukti keenakkannya.

Rasanya yang masam, masin dan manis begitu sesuai dengan citarasa orang Melayu. 😍

Hanya dengan sepaket rempah odeen ni, anda dah boleh dapat 500g kuah odeen tau ‼️ Jimat keee jimat sangattt?

🍲Sesuai untuk ibu bapa yang sibuk seharian
🍲Instant way - Mudah disediakan dan tidak memerlukan masa yang lama untuk memasak.
🍲Jimat Wang - DIY makan makan steamboot sendiri. Just beli frozen food je.
🍲Rasa sedap confirm anda puas hati. Boleh try place order sepaket dulu

Selain steamboat, rempah Odeen Cek Yana ni boleh buat macam-macam menu lagi tau.

Shell out boleh, perapan utk lauk bakar-bakar pun boleh.

Nak tau sedap ke tak, cer try. Hihi

Ramuan Rempah:

Garam,Cili Api,Serai,Daun Ketumbar,Minyak Sayuran(Minyak Sawit), Tepung Gandum,Sos Ikan, Mengandungi Yis Estrak, (Asid Sitrik)Pengawal Asid sebagai kondisioner makanan yang dibenarkan, Gula dan Serbuk Bawang.

Berat Bersih: 50 g

Cara Cara Penyediaan:

1. Masukkan air 500ml ke dalam periuk
2. Masukkan sepeket rempah Odeen Viral
3. Jika rasa terlalu pekat boleh adjust air (masukkan 1 liter air pon OK juga tau). Boleh adjust ikut selera masing2.
4. Kacau sehingga mendidih
5. Masukkan bahan bahan steamboat
6. Nak sedap lagi masukkan Meggi (pergh rasa dia sedap. Tak ada maggi, boleh letak mee kuning yang sudah dicelur pon okey juga.)
7. Boleh dihidangkan

Cara penyediaan akan turut disertakan sekali pada packaging produk, so jangan risau kalau tak tahu cara. Lepasni dah pandai lah buat odeen sendiri! Hihi 😍

From Same Shop
Similar Product
Similar Product

No Product Found

You May Also Like
0
Chat
Welcome to Chats.
Chat

Please login to view your chat list.